• Choice of Green – Pachira aquatica – Watercacao – Geldboom – in mand – Hoogte 45 cm – Diameter pot 17 cm

  De Pachira is een sierlijke plant die liever te weinig water krijgt dan teveel. Opvallend zijn de vijf bladeren aan elke tak: deze lijkt op een menselijke hand.

  36,95
 • Pokon® Drakenbloedboom Marginata incl. watermeter en voeding – in Belmar Mand – hoogte 125 cm

  Droom jij over een urban jungle, maar ben je niet zo goed met groen? Pokon Powerplanten laten jou weten wanneer ze wel wat aandacht kunnen gebruiken. Met de verzorgingsapp, watermeter en voedingskegels wordt de verzorging appeltje eitje!

  De garanties van Pokon Powerplanten:
  ✓ Direct van de kweker gratis thuisbezorgd.
  ✓ Altijd geleverd met een Pokon Watermeter (t.w.v. €6,99) die wit kleurt wanneer de plant water nodig heeft
  ✓ Altijd geleverd met Pokon Kamerplanten Voedingskegels (t.w.v. €2,99) waarmee je je Powerplant minimaal 6 maanden kunt voeden.
  ✓ Groeigarantie bij registratie van je Powerplant na aankoop.
  ✓ Duurzaam geteeld.
  ✓ Verzorgingstips, begeleiding en advies via de Pokon Verzorgingsapp.

  Geen zin in geknoei met potgrond en direct de Pokon Drakenbloedboom Marginata een plekje geven in jouw interieur? Maak dan gebruik van de gratis oppotservice. Kies voor een Pokon Powerplant incl. pot en de plant wordt voor je opgepot in Pokon Kamerplanten Potgrond en Pokon Hydrokorrels voor een goede start.

  Standplaats: Deze Drakenbloedboom Marginata heeft niet zoveel zonlicht nodig. Zo'n 3 uur per dag is voldoende. Een plekje met deels schaduw en deels licht is perfect.

  Voeding: Met de bijgeleverde Pokon Voedingskegels kun je gemakkelijk je plant voorzien van voeding. Duw een aantal van deze kegels in de grond rondom de plant en je Pokon Drakenbloedboom is 180 dagen voorzien van voldoende voeding.

  Water: Deze plant komt van oorsprong uit de woestijn en heeft daarom maar weinig water nodig. Op de Pokon Watermeter lees je precies af wanneer het zover is. Kleurt de watermeter wit? Dan is het tijd om de gieter te pakken.

  Verpotten: Na 2 jaar is het tijd om jouw plant te verpotten. Gebruik hiervoor Pokon Kamerplantenvoeding en leg op de bodem een laag aan met Pokon Hydrokorrels voor een goede drainage.

  53,00
 • Pokon® Strelitzia Nicolai / Paradijsvogelbloem incl. watermeter en voeding – in Mica Belmar Mand – hoogte 110 cm – Hoogte 110 cm – Diameter pot 24

  De garanties van Pokon Powerplanten:
  ✓ Direct van de kweker gratis thuisbezorgd.
  ✓ Altijd geleverd met een Pokon Watermeter (t.w.v. €6,99) die wit kleurt wanneer de plant water nodig heeft.
  ✓ Altijd geleverd met Pokon Kamerplanten Voedingskegels (t.w.v. €2,99) waarmee je je Powerplant minimaal 6 maanden kunt voeden.
  ✓ Groeigarantie bij registratie van je Powerplant na aankoop.
  ✓ Duurzaam geteeld.
  ✓ Verzorgingstips, begeleiding en advies via de Pokon Verzorgingsapp.

  Geen zin in geknoei met potgrond en direct de Pokon Strelitzia Nicolai een plekje geven in jouw interieur? Maak dan gebruik van de gratis oppotservice. Kies een Pokon Powerplant incl. pot en de plant wordt voor je opgepot in Pokon Kamerplanten Potgrond en Pokon Hydrokorrels voor een goede start.

  Standplaats: Deze Pokon Strelitzia Nicolai staat graag een plekje met veel zonlicht, bijvoorbeeld voor een raam.

  Voeding: Deze plant heeft een hoge voedingsbehoefte in de lente en zomer. Geef deze plant gemakkelijk voeding via de bijgeleverde Pokon Voedingskegels. Duw ze in de potgrond rondom de plant en onder invloed van de temperatuur en vocht geven ze automatisch de juiste hoeveelheid voeding af. Deze voedingskegels geven voldoende voeding voor 180 dagen (!).

  Water: Deze plant heeft veel water nodig. Op de Pokon Watermeter lees je precies af wanneer de plant niet meer voldoende water uit de potgrond kan halen. Kleurt de watermeter wit? Pak dan de gieter!

  Verpotten: Na 2 jaar heeft deze plant behoefte aan een grotere pot. Kies voor een 5 cm grotere pot (diameter) en breng op de bodem een laag Pokon Hydrokorrels aan. Pot de plant vervolgens op met Pokon Kamerplanten Potgrond.

  73,00

Hoofdmenu