• Pokon® Kentiapalm incl. watermeter en voeding – in Mica Belmar Mand – hoogte 90 cm – Hoogte 110 cm – Diameter pot 19

  Droom jij over een urban jungle, maar ben je niet zo goed met groen? Pokon Powerplanten laten jou weten wanneer ze wel wat aandacht kunnen gebruiken. Met de verzorgingsapp, watermeter en voedingskegels wordt de verzorging appeltje eitje!

  De garanties van Pokon Powerplanten:
  ✓ Direct van de kweker gratis thuisbezorgd.
  ✓ Altijd geleverd met een Pokon Watermeter (t.w.v. €6,99) die wit kleurt wanneer de plant water nodig heeft.
  ✓ Altijd geleverd met Pokon Kamerplanten Voedingskegels (t.w.v. €2,99) waarmee je je Powerplant minimaal 6 maanden kunt voeden.
  ✓ Groeigarantie bij registratie van je Powerplant na aankoop.
  ✓ Duurzaam geteeld.
  ✓ Verzorgingstips, begeleiding en advies via de Pokon Verzorgingsapp.

  Geen zin in geknoei met potgrond en direct de Pokon Kentiapalm een plekje geven in jouw interieur? Maak dan gebruik van de gratis oppotservice. Kies een Pokon Powerplant incl. pot en de plant wordt voor je opgepot in Pokon Palmen Potgrond en Pokon Hydrokorrels voor een goede start.

  Standplaats: Deze Pokon Kentiapalm staat het liefst op een lichte plek zonder dat er direct zonlicht op zijn bladeren schijnt. Een plekje waar deels van de dag schaduw is, is ook prima!

  Voeding: In de lente/zomer heeft deze plant naast water, ook behoefte aan voeding. Met de bijgeleverde Pokon Voedingskegels gaat dit heel gemakkelijk. Je duwt een aantal van deze kegels in de potgrond naast de plant en je plant is automatisch 180 dagen (!) voorzien van voeding.

  Water: Op de bijgeleverde watermeter kun je precies zien wanneer je jouw Pokon Kentiapalm water moet geven. Kleurt de watermeter wit? Dan is het tijd voor een slok!

  Verpotten: Na 2 jaar is het zover om jouw plant een ruimere pot te geven. Gebruik hiervoor Pokon Palmen potgrond, deze grond is speciaal afgestemd op de behoefte van een palm. Leg op de bodem een laag Hydrokorrels voor een goede waterhuishouding.

  45,00

Hoofdmenu